Alışveriş sepetinizde hiç ürün bulunmamaktadır.
Ara
Filtreler
RSS

Blog yorumlarından '2023' 'Ekim'

Tırıvırı Ağı

Tırıvırı balık ağı veya tırıvırı ağ, halk arasında katil tor veya paraşüt olarak da bilinen bir ağ türüdür. Üretici firmamız tarafından kaliteli bir şekilde sunulmaktadır. Sunulan bu ağlar, ince misinadan yapılmış olup olta ipi ucuna bağlanır ve çeşitli boyutlarda üretmektedir. Ağ parçalarına kurşun ağırlıklar eklenerek tasarlanır.

Balık avcılığı yüzyıllardır insanoğlunun temel geçim kaynaklarından biri olmuştur. İnsanlar, çeşitli avlama teknikleri geliştirerek su kaynaklarından yararlanmayı hedeflemişlerdir. Bu tekniklerden biri de sizlere sunduğumuz tırıvırı ağı olmaktadır. Ağ, bir ucuna misina ya da naylon ip bağlanarak diğer ucuna ağırlık konularak kullanılan ürünlerdir. Çok ince yapıdaki misinadan imal edildikleri için balıklar tarafından kolaylıkla fark edilmezler.

Tercih edilen ağ ürünümüz büyük balık avı için kapan şeklinde harika bir avlama stilidir. Bu nedenle balıkçılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Ağ usta işçiliğimizin yanı sıra kaliteli malzemeler ile oluşturulduğu için su da uzun bir süre dayanmaktadır. Uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Bu özellikleri sayesinde su ortamında uzun süre kalmakta ve akıntılı suların etkisiyle zaman içinde üst üste birikerek bir set oluşturabilmektedir. Bu set, akıntının önünde balıkların hareketini kısıtlayarak balık avını kolaylaştırıyor.